Avdelning

Saluhallen

Connect

Vad gör vi

I Saluhallen arbetar ca 80 personer, vilket gör Saluhallen till en av våra största avdelningar. 

I Saluhallen ingår;

  • Café/restaurang - här serveras frukost, lunch och fika under hela dagen. Vi serverar bland annat egenbakade pizzor, mat från vårt kök och bröd från vårt bageri. 
  • Bageri/konditori - här bakar vi dagsfärskt bröd från grunden, tårtor samt bakelser för alla festliga tillfällen. 
  • Köket - här lagar vi dagligen högklassig mat som vi sedan säljer i matlådor eller matkassar i vår butik för alla tillfällen.
  • Delikatessen - här säljer och tipsar våra matkunniga medarbetare våra kunder om kött, charkuterier och delikata ostar över disk.
  • Fisk - här finns exklusiva fiskar och skaldjur i variation, smarriga röror och andra fiskrätter som våra proffsiga medarbetare säljer till våra kunder.   

Här söker vi dig som har ett stort matintresse och som verkligen tycker om att arbeta med högklassig service för våra kunder. På denna avdelning kommer du att få med dig stor kunskap kring mat- och matsäkerhet för att ständigt hålla en hög kvalitet där noggrannheten är väldigt viktig. Vi söker även dig som har en god känsla för inbjudande upplägg och en stark kreativ sida. 

Vår värdegrund

KUBEN beskriver hur vi ska bemöta våra kunder och hur vi som kollegor ska vara mot varandra. Som anställd hos oss tror vi på dig. Våra medarbetare är vår viktigaste del i butikens ansikte ut mot kunden. Vi är ett team.

Kunden i fokus! Kunden möts alltid av engagemang och effektivitet. Vi ser till att kunden är nöjd när den lämnar butiken. Om kunden frågar efter en vara följer vi alltid kunden till rätt plats eller till respektive avdelningsansvarig.

Utstrålning! Vi är alltid glada, trevliga och professionella gentemot våra kunder och varandra. Vi är måna om att få hjälpa till. 

Bemötande! Vi levererar hög kvalitet på allt vi gör. Vi försöker överträffa kundens förväntningar och bemöta kunden på samma sätt som vi själva vill bli bemötta. När kunden kommer in till vår butik möter vi kunden med blicken och hälsa.

Engagemang Vi möter kunden med effektivitet, engagemang och ett intresse för kundens behov. Vi söker information som ges från medarbetare, ledning, kunder och övriga källor.

Noggrann! Vi lämnar vår arbetsplats som vi själva vill finna den. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt kvalitet-, hygien- och miljöarbete.

Varför välja oss?

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik i framkant som har intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Våra medarbetare har stora möjligheter till personlig utveckling och utbildning. Vi värdesätter kompetensutveckling och erbjuder möjligheten till vidareutbildning inom ICA där du får kunskap inom bland annat butik, ekonomi och personal. Vi har en strävan av att vara först och främst som arbetsgivare och som samhällsmedborgare. Våra mål och visioner är tydliga och vi på Maxi ICA Stormarknad Nacka sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att bidra till Nackas bästa matupplevelse! 

  • Förmåner

    Att värna om vår personal är viktigt för oss och här finns möjlighet till personalrabatt, friskvårdsbidrag, frukostbuffé, högtidsluncher och årliga presenter samt julklapp. Utöver det erbjuder vi dagligen lunch lagad av våra kockar till förmånligt pris. Du får en trivsam och trygg arbetsplats med ett socialt klimat.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor