Möjligheten att utvecklas till försäljningschef


Jag heter Pontus och är 26 år gammal. Jag har jobbat på ICA Maxi Nacka i snart fem år och totalt åtta år i butik.  Att jag idag är försäljningschef över ca 80 anställda i Saluhallen kunde jag inte tro när jag var 19 år gammal och såg ICA som ett sommarjobb där jag stod i kassan. 

Jag skulle egentligen läsa ett civilingenjörsprogram på högskola efter den sommaren och nu är jag här. Varför är jag kvar? Vad har fått mig att byta väg till karriär i butik? 

Jag har haft en karriär där jag hittills haft en fantastisk utveckling. Både individuellt på ett personligt plan, men även professionellt med nya erfarenheter. Jag har haft chansen att få utveckla mig själv på ICA Maxi Nacka inom områden som ekonomi, personalansvar, HR, projektarbeten, ledarskap och mycket där till.  

Alla moment jag fått lära mig har utvecklat mig enormt som människa. De egenskaper som jag känner att jag har utvecklat är min utstrålning, kundbemötande, högt engagemang, att visa ödmjukhet, respekt, glädje, fått ett starkare självförtroende och blivit mer noggrann. 

ICA Maxi Nacka har gett mig en individuell utvecklingsplan och feedback på vad just jag behöver utveckla. Både individuellt och butiksunikt.  

Det jag har fått är utbildningar inom ledarskap, rekrytering, HR-frågor, ekonomi, butikskunskap och en fantastisk erfarenhet från kollegor och ledare. 

Om du har engagemang, viljan att utvecklas och prestera är detta rätt ställe att göra det. 

Jag är stolt över mitt val jag gjorde när jag blickar tillbaka. Det jag har fått från ICA Maxi Nacka är jag väldigt tacksam över. Det som driver mig att jobba i butik är glädje, passion och utveckling.

I dagens läge är mitt mål att bli handlare, men oavsett vad jag får för mig att göra i framtiden är jag nöjd över mitt val vid 19 års ålder.

Hoppas du kan få samma inspiration som mig och kanske göra samma val!

/Pontus   

Pontus Estenthal 2.JPG      036xx.jpg


Vi söker just nu

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor